Företag med genuin erfarenhet

Företaget startades 1984 av Kjell Åke Persson när han åkte runt med sin röda VW bubbla och verktygslådan i passagerarsätet för att lappa ihop trasiga rör och knacka dörr för att hitta kunder. Några decennier senare är det ett välkänt namn i Skåne regionen med en hel del erfarenhet och kunder i portföljen.

Noggrannhet, serviceinriktad och väl utförda jobb har alltid varit Rörexpressens byggpelare för att kunderna skall bli nöjda. Nöjda kunder ger fler kunder vilket har visat sig i Rörexpressens återkommande kundsegment. Även i företagssektorn är Rörexpressen ett starkt namn med EON, Briggen, HSB, MKB, AKKA frakt, Däckia, Fitness24seven, NCC, Svenska kyrkan, Beijer m.fl. stora varumärken som kunder.

Vi på Rörexpressen vill bevara känslan att vara det lilla företaget som tar hand om och tillgodoser kundens behov i varje enskilt objekt, stora som små, dyra som billiga.

God kommunikation och förståelse vad kunden är ute efter har varit Rörexpressens målsättning från dag ett. Är inte kunden nöjd är inte vi det i heller.

Rörexpressen är ett välskött och tryggt företag!

Som privatperson eller företag är det svårt att veta vilket företag som är pålitligt och seriöst. Vi på Rörexpressen har haft högsta kreditvärdighet i många år. Ordning på ekonomin och med en stabil bas gör det tryggt för våra kunder att göra affärer med oss.

omoss_bil

Våra tjänster

Avlopp

Avloppet är en av de viktigaste kärnorna i ditt boende för att de vardagliga sysslorna skall fungera. Läs mer

Gas

Rörexpressens breda kunskap och flera årserfarenhet inom gas gör att vi tryggt och säkert kan hjälpa dig med gas-installationer. Läs mer

Vatten

Vi på Rörexpressen gör alltifrån små jobb som att byta blandare, vattenmätarkonsol, installation av vattenberedare, utkastare, disk- och tvättmaskin. Läs mer

Värme

Fjärrvärme, värmepump, el, olja och naturgas är de alternativen som värmer upp ditt hus idag. Läs mer