COOP 2020!

Nybyggnation av Coop i Kävlinge!

Gasanläggning!

Går du i tankarna att byta ut din gasanläggning?   Hör av dig till oss så bokar vi in ett besök för att se vad som passar ditt/ert boende.    

Hemester 2020!

Rörexpressen har stängt under v.28-31. Vi öppnar portarna igen den 5:e Augusti. Då är allt som vanligt igen och ni når oss på 046/040 – 18 98 18.  Mailen kollas över lite då och då ifall ni har frågor eller om annat dyker upp under sommaren. Glad sommar på er alla!

KFC 2019

Nybyggnation av KFC i Stora Bernstorp!    

GDPR (General Data Protection Regulation)

Trygg hantering av kunders personuppgifter Våra kunders förtroende är viktigt för oss och vi vill att du som kund skall känna dig trygg med att lämna dina personuppgifter till oss. Vi vill informera dig om hur vi på Rörexpressen hanterar dina personuppgifter. Den nya EU-förordningen GDPR (General Data Protection Regulation) träder i kraft den 25 […]

Willys 2018!

Willys på Norra Fäladen satsar stort och bygger om hela lokalen. Rörexpressen har lyckats igen med att få detta uppdrag gällande all VVS och takavvattning.

Bauhaus 2018!

Nya- och framförallt större planer kring Stora Bernstorp i Malmö är på ingång. Bauhaus expanderar och bygger ett till varuhus just här i Stora Bernstorp. Rörexpressen har fått i uppdrag att göra all VVS och takavvattning till detta ”lilla” projekt på nästan 20 000 kvadratmeter.    

Semestertider!

Sommaren & semestern närmar sig sakta men säkert. Rörexpressen har stängt under v.28-31. Men den 7 Augusti är allt som vanligt igen och ni når oss på 046/040 – 18 98 18. Glad sommar på er alla!

Nya Beijer på Gastelyckan!

Nu har det börjat på riktigt för Rörexpressen! I slutet av 2016 skall Varuhuset stå klart på Gastelyckan i Lund och detta med hjälp av Rörexpressens specialistkompetens inom VVS och Gas installation.

JUMP Trampoline Park!

Ett annorlunda jobb för Rörexpressen har varit arbetet med Sveriges största trampolinepark på Jägersro i Malmö. 3000 kvm med allt du kan tänka dig inom studsmattor, bollhav, café  m.m. Vi tackar JUMP för ett trevligt samarbete och förtroendet att välja Rörexpressen till VVS installationen.